Ponujamo vam polno obloženo mizo znanja!

Novo šolsko leto je pred vrati. Počitnice so kot vedno hitro minile, poletje se bliža koncu in čez dober mesec se bodo spet začela srečanja v našem izobraževalnem centru. Zato bi vas radi na kratko obvestili, kaj se bo v prihodnosti dogajalo »starega« in »novega«.

Na področju računalniških vsebin bomo sledili novostim, ki se na področju sodobnih tehnologij pojavljajo skoraj vsakodnevno. Pri tem vam bomo predstavili predvsem tiste, ki so za vas res uporabne in pomenijo koristen napredek, posebej pa se bomo posvetili tudi varnostnemu vidiku uporabe računalnikov, tablic in pametnih telefonov, ki je danes še kako pomemben. Ponavljanje in utrjevanje že znanih vsebin pa bo poskrbelo za suvereno uporabo sodobnih naprav. Verjamemo, da boste lahko med 12 različnimi računalniškimi tečaji našli prav takega, ki vam bo prinesel znanje, ki ga potrebujete.

V šolskem letu 2018/19 smo pripravili tudi nekaj novosti. Kot ste verjetno že opazili, smo že v preteklih letih skušali poleg računalniških vsebin, s katerimi se ukvarjamo že več kot 30 let, pripraviti tudi vsebine z drugih področij, predvsem takih, za katere ste pokazali zanimanje, ali pa jih zelo podrobno poznamo sami, se nam zdijo zanimive in aktualne in bi jih radi posredovali tudi drugim. Štiri novosti si lahko ogledate v samostojnih prispevkih in sicer krožke O zgodovini drugače, Operne zgodbe iz ozadja, zeleno akademijo in Krožek brez imena.

Vabljeni, da se oglasite pri nas in nas spoznate. Naš izobraževalni center je na Železni cesti 16 v Ljubljani (Župančičeva jama), v 4. nadstropju, pišete nam lahko na naslov prijave@isaznanje.si ali nas pokličete po telefonu (01)439 66 20 in (040)580 802.