Grafika in DTP

Za natančno vsebino usposabljanja nas kontaktirajte; poslali vam jo bomo po elektronski pošti, pogovorili pa se boste lahko tudi s predavateljem.

Adobe InDesign – specialistično usposabljanje18 ur – Usposabljanje je primerno za vse, ki oblikujejo različne tiskane publikacije. Naučili se boste nastaviti stran, dodajati in oblikovati besedilo in sliko, določati prelome in dokument pripraviti za tiskanje oziroma pregledovanje na zaslonu.

Adobe Photoshop – specialistično usposabljanje18 ur – Usposabljanje je primerno za vse, ki želijo obdelovati slikovni material s pomočjo računalnika (obdelava fotografij in skeniranih slik, popravljanje napak, uporaba raznih posebnih efektov in filtrov, fotomontaže, reprofotografija).

Adobe Illustrator – specialistično usposabljanje18 ur, Corel Draw – osnove risanja18 ur , Corel Draw – oblikovanje končnih izdelkov18 ur – Usposabljanja so primerna za vse, ki oblikujejo različne publikacije in bi to želeli delati z računalnikom. Naučili se boste uporabljati različna orodja, ki vam bodo pomagala pri risanju in oblikovanju grafičnih elementov vašega dokumenta.

Izberite si termin usposabljanja!

Pokličite 01 439 66 00 ,  040 580 802 ali pišite na info@isaznanje.si za podrobno vsebino in svetovanje predavatelja o vključitvi na primerno usposabljanje!