Predstavitve

Elektronske predstavitve nam pomagajo takrat, ko moramo sodelavcem ali javnosti predstaviti na primer uspešen projekt, finančno poročilo, nov izdelek ali storitev, pa še kar nekaj priložnosti bi se našlo za njihovo uporabo. Z možnostmi dodajanja slik, grafike, videa in številnih učinkov lahko še tako suhoparne podatke spremenimo v zanimivo in privlačno predstavitev.

Za natančno vsebino usposabljanja nas kontaktirajte; poslali vam jo bomo po elektronski pošti, pogovorili pa se boste lahko tudi s predavateljem.

Powerpoint – izdelava učinkovitih predstavitev18 ur – usposabljanje je namenjeno vsem, ki izdelujejo različne predstavitve. Naučili se boste izdelovati posamezne diapozitive, vnašati besedilo in slike, diapozitive oblikovati in združevati v predstavitev z dodajanjem različnih prehodov in grafičnih učinkov. Predstavitev boste pripravili za prikazovanje na različne načine in njeno vsebino uredili za izpis za poslušalce.

Izberite svoj termin usposabljanja!

Pokličite 01 439 66 00 ,  040 580 802 ali pišite na info@isaznanje.si za podrobno vsebino in svetovanje predavatelja o vključitvi na primerno usposabljanje!