Internet, elektronska pošta in sodobno komuniciranje

Brez dostopa do spleta si danes življenje že kar težko predstavljamo. To, kar je bilo pred leti pravzaprav luksus, je danes nuja: brez dostopa do spleta smo odrezani od sveta. Kar navadili smo se, da različne informacije najdemo s pomočjo brskalnikov, da se preko spleta naročimo pri zdravniku, da pogledamo, kakšno bo vreme, ali pa prijateljem pošljemo slike z zadnjega izleta. Toda ali znamo res izkoristiti vse možnosti, vse storitve, ki so nam na voljo?

Za natančno vsebino usposabljanja nas kontaktirajte; poslali vam jo bomo po elektronski pošti, pogovorili pa se boste lahko tudi s predavateljem.

Internet in sodobno komuniciranje8 ur – usposabljanje je namenjeno vsem uporabnikom računalnika, različnih strok in poklicev, ki želijo samostojno uporabljati storitve interneta za poslovno, strokovno in osebno rabo. Poudarek je na uporabi brskalnika Google Chrome, elektronske pošte Gmail, družbenih omrežij Facebook in Twitter ter storitve Skype – “telefoniranja” preko spleta.

Internet in Google aplikacije (Gmail, Google dokumenti)4 ure – usposabljanje je namenjeno vsem, ki želijo spoznati vse možnosti elektronske pošte in uporabljati programe Google Drive za pisanje besedil, izdelavo preglednic in predstavitev ter se seznaniti z delom v oblaku.

Internet in Google aplikacije (Google Earth, Blogger)4 ure – uporaba aplikacije Google Earth za pregledovanje satelitskih posnetkov izbranih predelov, ogledov zemljevidov različnih lokacij in načrtovanje poti so glavne teme tega usposabljanja. Spoznali se boste tudi z orodjem Blogger, ki vam omogoča pisanje spletnega dnevnika.

Izberite svoj termin usposabljanja!

Pokličite 01 439 66 00 ,  040 580 802 ali pišite na info@isaznanje.si za podrobno vsebino in svetovanje predavatelja o vključitvi na primerno usposabljanje!