Okolje Windows

Ko prižgemo računalnik, se pred nami pokaže namizje, na katerem lahko potem izbiramo, kaj bomo delali naprej: uporabljali splet, pošiljali elektronsko pošto, pisali besedila… smo torej v delovnem okolju, ki je nekako izhodišče vsega. To delovno okolje ali operacijski sistem nadzira delovanje našega računalnika in je nekakšen vmesnik med nami in računalnikom. Pomaga nam nadzirati nekatere funkcije računalnika, ga povezati z drugimi in svetom, organizirati dokumente, ki so shranjeni na računalniku in še veliko drugega. Za uporabo operacijskega sistema mora povprečen uporabnik poznati le nekaj osnov, tisti pa, ki bolj aktivno uporabljate svoj računalnik, se boste poglobili tudi v bolj skrite nastavitve.

Za natančno vsebino usposabljanja nas kontaktirajte; poslali vam jo bomo po elektronski pošti, pogovorili pa se boste lahko tudi s predavateljem.

Windows 10 na hitro4 ure – na usposabljanju boste osvojili vse novosti operacijskega sistema Windows 10, ga primerjali s starejšimi različicami, pogledali najnovejše funkcije ter se naučili nekaj trikov za lažjo uporabo.

Sam vzdržujem svoj računalnik6 ur – vam “nagaja” računalnik? Se počasi odziva? Vas skrbi antivirusna zaščita in napadi s spleta? Kako se znajti, katere so šibke točke vašega računalnika in kako se lotiti njegovega vsebinskega vzdrževanja boste izvedeli na delavnici, na kateri se boste praktično lotili računalnika in ga skušali spet spraviti v normalno delujoče stanje.

Izberite svoj termin usposabljanja!

Pokličite 01 439 66 00 ,  040 580 802 ali pišite na info@isaznanje.si za podrobno vsebino in svetovanje predavatelja o vključitvi na primerno usposabljanje!