Polno obložena miza znanja – tudi v novem šolskem letu!

Novo šolsko leto je spet pred vrati – še teden, pa se bo začelo. Učilnice bodo spet polne in živahne. Kaj vam ponujamo?

V šolskem letu 2019/20 bomo nadaljevali z učenjem tistega, kar je za starejše najbolj pomembno. Danes ni več čas, ko bi lahko rekli, da nas računalnik ne zanima – če ga ne boste znali uporabljati, boste kmalu ostali izključeni iz vsakodnevnega življenja, brez znanja uporabe elektronskih storitev ne boste dobili potrebnih informacij. Zato je Univerzalni računalniški tečaj najbolj primeren za vse začetnike, saj bodo izgubili strah pred računalnikom in se lažje znašli v novem svetu elektronskih komunikacij.

Tudi vsi ostali, ki nekaj tega znanja že imajo, bodo lahko izbirali v široki paleti različnih računalniških tečajev, na katerih boste postopno spoznavali novosti, ki se med sodobnimi tehnologijami pojavljajo kar dnevno in se jih naučili uporabljati.

Na vseh tečajih vas bomo naučili samo tisto, kar je za vas bistveno, kar vam bo pomagalo pri samostojni uporabi računalnika, učenje pa poteka postopno in z veliko utrjevanja in ponavljanja.

Kot ste verjetno že opazili, smo že v preteklih letih skušali poleg računalniških vsebin, s katerimi se ukvarjamo že več kot 30 let, pripraviti tudi vsebine z drugih področij, predvsem takih, za katere ste pokazali zanimanje, ali pa jih zelo podrobno poznamo sami, se nam zdijo zanimive in aktualne in bi jih radi posredovali tudi drugim. To so krožki O zgodovini drugače, Operne zgodbe iz ozadja, Zelena akademija in Krožek brez imena, ki je namenjen ročnim in gospodinjskim spretnostim.

Vabljeni, da se oglasite pri nas in nas spoznate. Naš izobraževalni center je na Železni cesti 16 v Ljubljani (Župančičeva jama), v 4. nadstropju, kamor vas pripelje dvigalo, pišete nam lahko na naslov prijave@isaznanje.si ali nas pokličete po telefonu (040)580 802. Radi se bomo pogovorili z vami in vam svetovali.