Univerzalni računalniški tečaj za starejše

Pritisnite tipko ENTER za novo znanje!

Če ste bili mnenja, da tega ne boste potrebovali, ste se zmotili. Danes brez znanja uporabe računalnika, spleta, elektronske pošte ne moremo več. Brez tega ostanete odrezani od vsakodnevnega dogajanja, ne morete več do informacij, ne znate uporabljati elektronskih storitev, ki so nadomestile stanje v uradih. Kako se boste naročili pri zdravniku, če še niste bili v spletu? Kam vam bodo poslali obvestilo. če nimate elektronskega poštnega predala? Kako vam bodo sorodniki, ki živijo v tujini, poslali svoje slike z dopusta?

Opogumite se in usedite za računalnik! Počasi boste začeli s prvimi koraki, veliko bo ponavljanja in utrjevanja pridobljenega znanja. Naučili se boste vseh nujnih postopkov, kmalu boste povsem samostojni in suvereni. Pokličite nas, da se pogovorimo o vaših pričakovanjih, vsebini tečaja in načinu prijave. Tečaj poteka od oktobra do konca maja, enkrat tedensko po 2 šolski uri v izbranem terminu.

SENIOR 60+ Izobraževalni center ISA Znanje, Železna cesta 16, Ljubljana, telefon (040)580 802 in elektronska pošta prijave@senior.si